АВТОМАТИЗИРАНА СИСТЕМА ЗА ОТОПЛЕНИЕ С ПЕЛЕТИ

ВЗЕМИ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН БУНКЕР СЪС СЪВМЕСТИМОСТ 2.5 ТОНА!

Естествен уют с отоплителна система от ново поколение

Пелетен бункер за безплатна употреба,

докато доставяме качествени пелети за минути!

Pellet Box е първата компания в България, която предлага напълно автоматизирана система за доставка, съхранение и зареждане с пелети. Помага на домакинства и бизнеси да имат топла зима, без мръсна работа и без усилия. Запази време за семейството и себе си и остави място за важните неща.  

Отоплението на пелети е трудоемка работа
и постоянен ангажимент!

Ние ще ти спестим:

Средства

Време

Eнергия

Усилия

Как работи системата?

Свързваме нашата пелетна цистерна с бункера, чрез маркучи и зареждаме с ненадмината скорост.

 

Ако трасето, от мястото, където паркира цистерната до бункера е труднодостъпно или неравно, няма проблем. Зареждаме чрез маркучи, които се сглобяват един с друг и притежават необходимата гъвкавост.

 

Повече няма защо да се притесняваш от разпадане на пелетите на прах, както се случва при пакетираните чували. Защото качествената доставка и съхранение, които Pellet box предлага, елиминират тази опасност.

Нашите клиенти за Pellet Box

pb Бункер

Pellet Box ти предоставя напълно безплатен бункер, който побира 2.5 тона пелети 

Условия

Предимства

pb Камион

Бърз и лесен начин за транспортиране и зареждане на пелети чрез пелетна цистерна 

революция
в доставката на пелети

Пелетната цистерна е иновативно решение за България, което е изпитано на практика, в редица европейски страни. Избери по-качествен, по-удобен и лесен начин за транспорт и доставка.

 

Професионално оборудвана цистерна извършва доставки от 2,5 тона, на един курс, за района на Област София.

Поръчаното от вас количество се извозва директно до дома или сградата, която сте посочили и внимателно се насипва чрез маркучи до мястото за съхранение.

Спестявате си време, грижи, усилия и огромно количество отпадък от найлонови опаковки. Защо да не бъдем полезни едновременно на себе си и на околната среда?

Пелетната цистерна е иновативно решение за България, което е изпитано на практика, в редица европейски страни. Избери по-качествен, по-удобен и лесен начин за транспорт и доставка.

pb Автоматизация

Автоматизирана система, която зарежда пелети от бункера към горелката, с един бутон 

Как да отоплявам
къща на пелети, само
с едно натискане на бутон?

Удивително, но в България това вече е възможно.

 

Представял ли си си някога уют, комфорт и ефективност през студените дни, без познатото ръчно зареждане на горивното устройство?

 

Отоплението на пелети постига желаната равномерна температура в целия дом. Но също така изисква тежка поддръжка, която лежи на плещите ти през целия отоплителен сезон.

 

Можеш да имаш спокойствието, за което винаги си мечтал. Остави качествените пелети, автоматизираната система и естественият огън да свършат цялата работа, докато си почиваш.

 

Трансформирай зимата с автоматизирана система от ново поколение.

Как работи
автоматизираната система?

1. Много мощна вакуумна система изтегля пелетите от бункера за съхранение и ги транспортира към отоплителното тяло.


2. Интелигентна система преценява количеството пелети и кога са необходими, за да поддържа температурата, на която сте настроили отоплението. Действа на принципа на умна пелетна прахосмукачка.

3. Зареждането се случва абсолютно автоматичното. Слага край на ежедневното пренасяне на тежки торби с пелети, които трябва да бъдат изсипани в резервоара, за да постигнат желаната топлина в сградата.

Интересуваш се от нашата
иновативна система?

Направи запитване НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

PBoX
Logo
Shopping cart