Как можеш да имаш топла зима, без да пренасяш и разопаковаш чували ежедневно?

Забрави до болка познатата доставката на пелети, която отнема между един и няколко дни. Пренасянето на пакети, подреждането в складове и ежедневното разопаковане могат да останат в историята.

Но, възможно ли е това да се случи и в същото време да се отоплявам с модерно екологично гориво?

Отговорът е , вече е възможно.

Pellet box представя революция в доставката на пелети.

Възползвай се от първия в България толкова лесен и бърз начин за транспортиране и зареждане чрез пелетна цистерна. Всичко, което се изисква от теб е да поръчаш желаното количество и да осигуриш достъп до твоя бункер за съхранение.

 

Как можеш да поръчаш голямо количество пелети и да го имаш почти веднага, без да пренасяш чували?

Професионално оборудвана цистерна извършва доставки от 2,5 тона, на един курс, за района на Област София.

Поръчаното от вас количество се извозва директно до дома или сградата, която сте посочили и внимателно се насипва чрез маркучи до мястото за съхранение.

Спестявате си време, грижи, усилия и огромно количество отпадък от найлонови опаковки. Защо да не бъдем полезни едновременно на себе си и на околната среда?

Пелетната цистерна е иновативно решение за България, което е изпитано на практика, в редица европейски страни. Избери по-качествен, по-удобен и лесен начин за транспорт и доставка.

Как протичаше доставката на пелети преди?

Спас поръчва пелети през лятото, за да се подготви за новия отоплителен сезон и да избегне опасност от дъжд, кал или влага, по време на доставка. Не е доволен пелетите, които използва миналата зима, затова отново проучва пазара. Спира се на марка с добри отзиви в интернет, която е препоръчана и от съседи. Поръчва 3 тона.


Уговаря се за ден и час, в който да пристигне камионът. Спас взима ден отпуск, защото трябва да има човек, който да посрещне доставчика, да му помогне с разтоварването и да се заеме с подреждането на чувалите.   

Камионът идва. Спас и доставчикът заедно разтоварват палетата. Всяко пале, съдържа по 72 чувала, общо 216 чувала, като всеки чувал тежи 15 кг. Спас заплаща за услугата и доставчикът си тръгва.

 
Започва пренасянето на цялото това количество до гаража, който се на 10 метра разстояние от улицата. Спас е помолил негов братовчед да се включи за помощ, но въпреки това тази мисия отнема цял ден. В края на деня Спас е капнал от умора, но спокоен, че ще има с какво да се отоплява, поне до средата на зимата.

Как протича доставката на пелети с Pellet box?

Спас не се колебае какъв материал да избере, защото Pellet box предлагат доказани пелети с гаранция за качество, на преференциална цена. Влиза в сайта, поръчва 3 тона и заплаща с карта, на момента. Не се съобразява и с метеорологичните условия, понеже пелетите се насипват директно от камиона в бункера.

 
Не е необходимо да присъства на доставката, защото жена му – Галя – ще отключи вратата на гаража, за да осигури достъп до пелетния бункер.


Пелетната цистерна паркира пред къщата в предварително уговорен ден и час. Галя отключва гаража, където се намира пелетния бункер. Доставчиците свързват пелетната цистерна с маркучи към бункера за съхранение. Включват вакуумната система, която работи на принципа на пелетна прахосмукачка и за не повече 30 минути зареждат 2,5 тона пелети.

 
Цялата процедура отнема около час и 15 минути на доставчиците и нула време, усилия и главоболия на Спас и Галя. Случва се лесно и сигурно. Спокойни са, че ще имат на какво да се топлят до следващото зареждане.

Заявка за пелети

Услуги

PB Цистерна

PB Автоматизация

PB Бункер

За клиенти

Pellet Box

Контакти

Политика за поверителност и бисквитки

PBoX
Logo
Shopping cart